середу, 25 червня 2014 р.

Дорогі колеги, підтримайте, будь-ласка, мою ініціативу!

    Суть у тому, щоб поділитися розробленим вами графічним оформленням  виставок, переглядів, рекомендаційних списків, буклетів і т.д. або електронними  формами роботи - віртуальними виставками, слайдовими презентаціями. Створити таку собі загальну бібліотечну базу творчих робіт. Якщо ви бажаєте, можемо додати і цікаві масові заходи.
     Над цією ідеєю міркую вже досить давно, обговорювала із різними людьми. Чесно, виникали сумніви - це ж потрібно віддати комусь свою роботу, а скільки старання в неї вкладено! 
     Можливо, в когось із вас теж є така думка. Давайте поглянемо із іншої сторони - ви вклали в цю роботу сили, старання, ідеї, час, скористались нею, в рамках вашої бібліотеки вона віджила своє і відправляється в електронний архів, і, навряд чи, знову знадобиться. Я пропоную вам дати своїй ідеї друге життя, поділившись із колегами. Найбільше користі вона принесе в дії, а не в забутій папці на комп'ютері. 
     Сподіваюсь на вашу небайдужість до розвитку бібліотек та підтримку як зі сторони надання розробок, так і використання. Дякую!

2 коментарі:

  1. Гарна ідея. Думаю саме на часі..Своїм поділився, інше використав..Це як бібліотечна корпорація..

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова ідея! З радістю будемо ділитися творчими знахідками та милуватися вашими! Бажаю успіхів у блогосфері!)

    ВідповістиВидалити

Rambler's Top100